THAI TALPMASSZÁZS

Testünkben a belső szervek érzőidegei mindenhova kiterjednek és közülük számos kapcsolatban van más szervekkel, éppúgy, mint a bőr. Szinte minden érzőideg a talpból gyökerezik. A talpmasszázs stimulálja, megfelelően serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja a kondíciót, állóképességet. Fejleszti, ill. tökéletesíti a test immunitását, méregtelenít, fiatalít és elősegíti a hosszú életet. A masszőr a kezét, ujjait és speciális fapálcikát használ krémmel és olajjal.

A talpunk testünk térképe. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalomérzékennyé válik. Ha ezt a pontot masszírozzák, a hozzá tartozó testrégió keringése javul. Gyakran apró csomókat lehet érezni, amelyek masszírozásnál érezhetően ropognak. A beteg ezt intenzív, erős, szúró fájdalomként érzékeli. A talpmasszázs különösen hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, mint gyógyító módszer.
Talpmasszázs
A ma elterjedt talp-reflexológiai térképeknél lényegesen részletgazdagabb a Thai Talp masszázs reflexológiai térképe és mindenre kiterjedő kezelést, terápiát biztosít. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalomérzékennyé válik. Eme pont szakszerű kezelése a hozzá tartozó testrégió keringésének javulását eredményezi. Részletessége révén célzott kezelést lehet végezni tünetileg és a kiváltó okaira egyaránt.

A talpmasszázs hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott. Lélektani, lelki hatása szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg.

ORIENTÁL THAI MASSZÁZS | 2330 DUNAHARASZTI, DÓZSA GY. ÚT 13.
TEL.: +36 30 890-0-890